توری پلاستیکی در طیف گسترده ای از دهانه های (اندازه سوراخ)، وزن و ضخامت های مختلف تولید می گردد. توری پلاستیکی از طریق فرایندهای اکستروژن، گسترش و یا بافندگی تولید می شود.
افزودنی می تواند در طول فرآیند اکستروژن برای تولید رنگ های مجزا و یا خواصی مانند تثبیت کننده در برابر تخریب نور ماورا بنفش انجام شود. یکی از مزیت های این توری های پلاستیکی رنگ های متنوع آن و اشکال هندسی متفاوت آن است. چشمه های آن به صورت چهارگوش (مربع) و شش گوش (لانه زنبوری) و پنج ضلعی است. طول معمول توری پلاستیکی 30 متر می باشد. توری های پلاستیکی در رنگ های سبز، قرمز، آبی، زرد و ... تولید می شود. مگر اینکه بنا به درخواست مشتری طول دیگری تولید شود. توری پلاستیکی معمولا در عرض های 90 سانت، 1متر، 1.2 متر، 1.50 متر، 2 متر تولید شده و چشمه های آن در حالت چند وجهی 2، 4، 6، 8، 10، 15، 20، 25، 30، 40 عرضه می شود.
وجود یووی باعث مقاوم شدن توری در مقابل آفتاب و نرم شدن توری می گردد که ماده ای گران تر از خود پلاستیک می باشد و مقدار آن در تولیدات مختلف متفاوت است. وجود یووی یکی از عوامل مهم در طول عمر این توری و در نتیجه قیمت آن می باشد.
هرچه اندازه چشمه توری بزرگتر شود ضخامت یا گوشت توری بیشتر شده و در نتیجه وزن و استقامت توری بیشتر و قیمت آن افزایش می یابد. نوع پلاستیک بکار رفته در تولید توری نیز بسیار مهم است و می توان از مواد نو بازیافتی استفاده شود. وجود مواد ناخالص باعت خشک شدن زودرس توری و ترکیدن و خرد شدن آن در فاصله زمانی کوتاه به ویژه در محل بستن آن با بست به داربست می شود.